Στυρα Φωτια

Στυρα Φωτια. Ισχυροί άνεμοι επηρέασαν στην εξάπλωση της πυρκαγιάς. Η φωτιά καίει δασική έκταση, εκκενώθηκε προληπτικά ο οικισμός νιμπορειό. Μάλιστα στο απόγευμα του σαββάτου το 112 της γενικής. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της κοινότητας νέων στύρων, δημήτρης τσούλης, «η φωτιά. Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά στα νέα στύρα της εύβοιας.

Στο βαρνάβα αττικής η φωτιά ξεσπά λίγο μετά τις 11 το πρωί…με τις φλόγες να κατακαίνε μεγάλη περίμετρο παρθένας δασικής έκτασης ανάμεσα σε βαρνάβα και γραμματικό… μεγάλη φωτιά μαίνεται ανάμεσα και σε νέα στύρα και στύρα ευβοίας… Πυρκαγιά στην εύβοια, στα νέα στύρα, είναι σε σύμφωνα με το evima.gr η φωτιά παίρνει διαστάσεις. Η φωτιά στην εύβοια, στα νέα στύρα. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη σε δασική έκταση στα νέα στύρα καρύστου στην εύβοια. Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα στύρα ευβοίας που καίει πολύ κοντά σε κατοικίες.

Cvr4xlhulma Qm
Cvr4xlhulma Qm from www.cretapost.gr
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά πήρε μεγάλες διαστάσεις και επεκτάθηκε πολύ γρήγορα σε δασική έκταση πολύ κοντά στον οικισμό βοηθούμενη από τους πολύ ισχυρούς ανέμους. Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της πυροσβεστικής καρύστου, εθελοντές των νέων στύρων και φτάνουν και πυροσβεστικά οχήματα από. Συναγερμός έχει σημάνει στην εύβοια λόγω μεγάλης φωτιάς στα νέα στύρα. Συναγερμός έχει σήμανει στην πυροσβεστική για πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στην περιοχή στα στύρα ευβοίας. Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 14:30 του σαββάτου και στα στύρα ευβοιας, με το πύρινο μέτωπο να λαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις. Εστιάζοντας στην ανεξέλεγκτη πυρκαγιά στα νέα στύρα ευβοίας, ο κ.χαρδαλιάς έκανε λόγο για μια μεγάλη φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο επεσήμανε πως δεν απειλεί σπίτια. Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα στύρα ευβοίας που καίει πολύ κοντά σε κατοικίες. Η φωτιά καίει δασική έκταση, εκκενώθηκε προληπτικά ο οικισμός νιμπορειό.

Η φωτιά καίει δασική έκταση, εκκενώθηκε προληπτικά ο οικισμός νιμπορειό.

Εστιάζοντας στην ανεξέλεγκτη πυρκαγιά στα νέα στύρα ευβοίας, ο κ.χαρδαλιάς έκανε λόγο για μια μεγάλη φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο επεσήμανε πως δεν απειλεί σπίτια. «η εικόνα είναι καλύτερη από ότι 3 ώρες πριν. Προσέθεσε ότι νωρίτερα εστάλη μήνυμα 112 στους κατοίκους του οικισμού νημποριό, καθώς λόγω των ισχυρών. Η φωτιά ξεκίνησε από άγνωστη αιτία ενώ μέχρι να σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά πήρε μεγάλες διαστάσεις και επεκτάθηκε πολύ γρήγορα σε δασική έκταση πολύ κοντά στον οικισμό. Η φωτιά καίει δασική έκταση, εκκενώθηκε προληπτικά ο οικισμός νιμπορειό. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη σε δασική έκταση στα νέα στύρα καρύστου στην εύβοια. Μεγάλη φωτιά έχει εξαπλωθεί αυτή την ώρα πάνω από τα νέα στύρα. Τα μωρά στη φωτιά είναι ένα ελληνικό ροκ συγκρότημα, που δημιουργήθηκε το 1984 από τους στέλιο «σαλβαδόρ» παπαϊωάννου (τραγούδι, μπάσο), δημήτρη «μπάννυ» βασιλειάδη (κιθάρα) και γιώργο παπαϊωάννου (ντραμς). Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της κοινότητας νέων στύρων, δημήτρης τσούλης στο evima, η φωτιά είναι ανεξέλεγκτη. Καίει ανάμεσα σε νέα στύρα και στύρα και κινείται. Η φωτιά ξεκίνησε από άγνωστη αιτία ενώ μέχρι να φτάσουν κοντά στην εστία της φωτιάς τα πρώτα πυροσβεστικά οχήματα οι κάτοικοι από το χωριό. Μεγάλη δασική πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από το μεσημέρι του σαββάτου στα στύρα ευβοίας. Φωτιά ξεκίνησε μετά τις 11 το πρωί του σαββάτου σε δασική έκταση στον βαρνάβα αττικής.

Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη σε δασική έκταση στα νέα στύρα καρύστου στην εύβοια. Η φωτιά ήταν ήδη μέσα στο οικισμό όταν έφθασαν τα πρώτα οχήματα, με τους κατοίκους να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη σε δασική έκταση στα νέα στύρα καρύστου στην εύβοια. Η φωτιά ξεκίνησε από άγνωστη αιτία ενώ μέχρι να σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά πήρε μεγάλες διαστάσεις και επεκτάθηκε πολύ γρήγορα σε δασική έκταση πολύ κοντά στον οικισμό. «η εικόνα είναι καλύτερη από ότι 3 ώρες πριν.

Smtopcexvfuehm
Smtopcexvfuehm from www.kathimerini.gr
Φωτιά ξεκίνησε μετά τις 11 το πρωί του σαββάτου σε δασική έκταση στον βαρνάβα αττικής. Η φωτιά βρίσκεται κοντά σε σπίτια. Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για την κυριακή. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη σε δασική έκταση στα νέα στύρα καρύστου στην εύβοια. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη σε δασική έκταση στα νέα στύρα καρύστου στην εύβοια. Η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση και στο σημείο έχουν κινητοποιηθεί. Αισθητά βελτιωμένη περιγράφει την εικόνα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα μέτωπα της φωτιάς στα στύρα ο αντιπεριφερειάρχης της εύβοιας κ. Τα μωρά στη φωτιά είναι ένα ελληνικό ροκ συγκρότημα, που δημιουργήθηκε το 1984 από τους στέλιο «σαλβαδόρ» παπαϊωάννου (τραγούδι, μπάσο), δημήτρη «μπάννυ» βασιλειάδη (κιθάρα) και γιώργο παπαϊωάννου (ντραμς).

Φωτιά στα στύρα ευβοίας youtube printscreen:

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 14:30 του σαββάτου και στα στύρα ευβοιας, με το πύρινο μέτωπο να λαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις. Η φωτιά καίει δασική έκταση, εκκενώθηκε προληπτικά ο οικισμός νιμπορειό. Φωτιά τώρα σε βαρνάβα, ελευσίνα και ασπρόπυργο βρ΄ισκεται σε εξέλιξη ενώ νέες εστίες υπάρχουν σε βόλο και στύρα εύβοιας. Η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση και στο σημείο έχουν κινητοποιηθεί. Η φωτιά ξεκίνησε από άγνωστη αιτία ενώ μέχρι να φτάσουν κοντά στην εστία της φωτιάς τα πρώτα πυροσβεστικά οχήματα οι κάτοικοι από το χωριό νημποριό άρχισαν να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους. Στο βαρνάβα αττικής η φωτιά ξεσπά λίγο μετά τις 11 το πρωί…με τις φλόγες να κατακαίνε μεγάλη περίμετρο παρθένας δασικής έκτασης ανάμεσα σε βαρνάβα και γραμματικό… μεγάλη φωτιά μαίνεται ανάμεσα και σε νέα στύρα και στύρα ευβοίας… Η φωτιά ξεκίνησε από άγνωστη αιτία ενώ μέχρι να φτάσουν κοντά στην εστία της φωτιάς τα πρώτα πυροσβεστικά οχήματα οι κάτοικοι από το χωριό. Η φωτιά βρίσκεται κοντά σε σπίτια. Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της πυροσβεστικής καρύστου, εθελοντές των νέων στύρων και φτάνουν και πυροσβεστικά οχήματα από. Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για την κυριακή. Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar, γίνεται σχεδιασμός να εκκενωθεί ο οικισμός νημπορειό ενώ αυτή τη στιγμή έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό νέων στύρων προς τα στύρα και διεξάγεται μέσω της. Η φωτιά ξεκίνησε από άγνωστη αιτία ενώ μέχρι να σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά πήρε μεγάλες διαστάσεις και επεκτάθηκε πολύ γρήγορα σε δασική έκταση πολύ κοντά στον οικισμό. Εντολή εκκένωσης του οικισμού νημπόριο στα νέα στύρα δόθηκε πριν από λίγο από την πυροσβεστική.

Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της πυροσβεστικής καρύστου, εθελοντές των νέων στύρων και φτάνουν και πυροσβεστικά οχήματα από. Η φωτιά ήταν ήδη μέσα στο οικισμό όταν έφθασαν τα πρώτα οχήματα, με τους κατοίκους να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους. Μεγάλη επιχείρηση κατάσβεσης, που διαρκώς ενισχύεται, έχει οργανωθεί από την πυροσβεστική, με 67 πυροσβέστες, 16 οχήματα, πέντε ομάδες πεζοπόρο τμήμα, το μηχανοκίνητο τμήμα. Η φωτιά καίει δασική έκταση, χωρίς να απειλούνται σπίτια, ωστόσο οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή έχουν δυσχεράνει το έργο της κατάσβεσης. Η φωτιά ξεκίνησε από άγνωστη αιτία ενώ μέχρι να σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά πήρε μεγάλες διαστάσεις και επεκτάθηκε πολύ γρήγορα σε δασική έκταση πολύ κοντά στον οικισμό.

Horpo3rd0ozsam
Horpo3rd0ozsam from media.ekirikas.com
Η φωτιά βρίσκεται κοντά σε σπίτια. Η φωτιά καίει δασική έκταση, εκκενώθηκε προληπτικά ο οικισμός νιμπορειό. Όμως γρήγορα πήρε διαστάσεις, με τον πρόεδρο της κοινότητας νέων στύρων, δημήτρη τσούλη, να δηλώνει στο evima ότι «η φωτιά είναι ανεξέλεγκτη». Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για την κυριακή. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη σε δασική έκταση στα νέα στύρα καρύστου στην εύβοια. Η φωτιά καίει δασική έκταση, ωστόσο, οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή έχουν δυσχεράνει το έργο της κατάσβεσης. Πυρκαγιά στην εύβοια, στα νέα στύρα, είναι σε σύμφωνα με το evima.gr η φωτιά παίρνει διαστάσεις. Καίει ανάμεσα σε νέα στύρα και στύρα και κινείται.

Συναγερμός έχει σήμανει στην πυροσβεστική για πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στην περιοχή στα στύρα ευβοίας.

Είναι ενδεικτικό πως επιχείρησαν 3 αεροπλάνα να ρίξουν νερό ωστόσο αυτό στάθηκε αδύνατο λόγω των ανέμων. Η φωτιά βρίσκεται κοντά σε σπίτια. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της κοινότητας νέων στύρων, δημήτρης τσούλης στο evima, η φωτιά είναι ανεξέλεγκτη. Φωτιά μαίνεται αυτή την ώρα στα στύρα με την πολιτική προστασία να προχωράει σε εκκένωση του οικισμού νημπορίου υπό το φόβο εξάπλωση.ς 10.07.2021, sputnik ελλάδα. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη σε δασική έκταση στα νέα στύρα καρύστου στην εύβοια. Εντολή εκκένωσης του οικισμού νημπόριο στα νέα στύρα δόθηκε πριν από λίγο από την πυροσβεστική. Ισχυροί άνεμοι επηρέασαν στην εξάπλωση της πυρκαγιάς. Η φωτιά ξεκίνησε από άγνωστη αιτία ενώ μέχρι να φτάσουν κοντά στην εστία της φωτιάς τα πρώτα πυροσβεστικά οχήματα οι κάτοικοι από το χωριό νημποριό άρχισαν να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους. Στο βαρνάβα αττικής η φωτιά ξεσπά λίγο μετά τις 11 το πρωί…με τις φλόγες να κατακαίνε μεγάλη περίμετρο παρθένας δασικής έκτασης ανάμεσα σε βαρνάβα και γραμματικό… μεγάλη φωτιά μαίνεται ανάμεσα και σε νέα στύρα και στύρα ευβοίας… Οι συχνές ρίψεις από αέρος αλλά και η τοποθέτηση των δυνάμεων στο έδαφος έχει. Μάλιστα στο απόγευμα του σαββάτου το 112 της γενικής. Η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση και στο σημείο έχουν κινητοποιηθεί. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη σε δασική έκταση στα νέα στύρα καρύστου στην εύβοια.

0 Response to "Στυρα Φωτια"

Post a Comment